Vandaag valt er niet zoveel te schrijven. Het is vandaag een rustdag voor ons. Gisteravond ben ik heel vroeg naar bed gegaan, om kwart voor 9. In de loop van de avond kreeg ik hoofdpijn. Ook andere jaren is het voorgekomen dat ik na de eerste dag wandelen in de bergen hoofdpijn had. Misschien moet ik wennen aan de hoogte. De camping ligt op 1665 meter hoogte. Precies 12 uur nadat ik in bed stapte ben ik opgestaan.

Een rustdag betekent voor ons lekker wat zitten voor de tent, meestal met een boek. We genieten nog steeds van het mooie plekje waar we bivakkeren.

Naast het lezen probeer ik wat foto’s te maken met de macro-lens. Hieronder is een voobeeldje te zien. Zoals je ziet moet ik me daar nog wel wat meer in bekwamen.

Aan het eind van de middag ga ik hardlopen. Ik loop naar Cogne, want we hebben nog postzegels nodig. Het zaakje waar ze die verkopen gaat pas om 5 uur open. Dus zet ik om kwart voor 5 koers naar Cogne. Op de terugweg wordt ik verrast door een fikse regenbui.

Ook vanavond regende het weer eventjes. Nu ziet het zelfde plekje er weer heel anders uit.

Vanavond was er opnieuw wat regen. Dat geeft een prachtige lucht