Vannacht hebben we goed geslapen. Geen een keer wakker geweest en aan één ruk door geslapen tot 8 uur. Vandaag wordt het de eerste dag op de camping. Tijdens het ontbijt komt de zon over de bergen heen. Wanneer je zoals hier volledig door bergen omringd wordt komt de zon vrij laat (9 uur) en is hij ook al vrij snel verdwenen (18.15 uur). Dat is jammer maar het weegt niet op tegen het mooie uitzicht en de rust. Hieronder zijn een paar foto’s van de camping te zien.

Om een uur of half 2 vertrekken we voor een korte wandeling. We lopen naar Cogne wat aan het begin van ons dal ligt. Op de heenweg lopen we langs de ene kant van het water langs en op de terugweg nemen we de andere kant.
Ondertussen is er van alles te zien. Er zijn voldoende wandelmogelijkheden. Dat is duidelijk te zien op de foto die ik gemaakt heb als we de camping nog maar net verlaten hebben.

In Cogne is van alles te zien. We kijken natuurlijk even in het kerkje. We doen wat boodschappen, kopen kaarten om naar huis te versturen. En we kopen een goede wandelkaart van de omgeving. Natuurlijk gebruik ik bij het wandelen ook andere hulpmiddelen dan een kaart, zoals de app OutdoorActive. Maar een goede kaart geeft je een beter overzicht.