Na de wandeldag van maandag nemen we een dagje rust. Dat is de 12e dag van onze vakantie. We zitten bij de tent en lezen wat. ’s middags gaan we naar een plekje bij het water, want het is best warm vandaag. Bj de tent is geen schaduw op het heetst van de dag. Dus is het lekker om een tijdje aan het riviertje dat langs de camping loopt te zitten. Vooral omdat het in de schaduw is.

Het water ziet er nog steeds mooi uit. Als we terug zijn op de camping ga ik nog even 5 km hardlopen. Ik loop dat langs het water wat je hier ziet. Aan de ene kant heen en aan de andere kant weer terug.

Na afloop doe ik mijn rekoefeningen.

We sluiten de dag af met een etentje in hetzelfde restaurant als afgelopen zagerdag. Dat is ook een soort afsluiting van ons verblijf in Valnontey. Morgen breken we op en gaan we naar Zwitserland. Naar Frutigen. Om daar te komen nemen we de autotrein van Goppenstein naar Kandersteg. Dat scheelt een hoop lastige rijwerk.

Als we op de camping aan komen plenst het hevig. De rest van de dag renfent het ook behoorlijk. Maar we kunnen gelukkig met droog weer onze tent op zetten.