Vandaag is het zondag. We beginnen de dag met een heerlijk ontbijt met een overheerlijke croissant en daarna koffie met een heerlijke franse lekkernij (een klein vruchtentaartje).
Na de koffie gaan we een preek luisteren die we gedownload hebben. We luisteren naar een preek die Dr. A. van de Beek gehouden heeft in Wekerom. De preek gaat over Psalm 124, wat een pelgrimslied is. Als de Here niet met ons was en is, komt er niet zoveel van ons leven terecht. Wij zijn als mensen vaak op onszelf gericht. De genade maakt ons daarvan vrij en maakt ons tot een echt mens.

Aan het begin van de middag maken we een wandeling naar een klein kapelletje wat we vanaf de camping kunnen zien.

Het kapelletje is niet meer in gebruik en zit helemaal dicht. Het ligt op een prachige plek tegen een berg. Er leidt een pad heen waar de kruisweg statiën staan opgesteld.

Helaas functioneert het ook niet echt meer, en zijn ze nodig aan wat onderhoud toe. Toch is het een mooi idee. Als je zo naar boven loopt langs de verschillende uitbeeldingen van de kruisweg die Jezus gegaann is.

Vanaf deze plek hebben we een prachtig uitzicht op de camping. We lopen nog een stukje verder overe een mooi pad wat ook weer mooie vergezichten geeft.

Dit pad leidt naar een meer waar we misschien later in de week nog eens heen willen lopen.

Op de terugweg lopen we nog door Abries en gaan we nog even naar het kerkje. Ook deze kerk is open en straalt een heerlijke rust uit.

Bij terugkomst op de camping gaan we de ‘avondmaaltijd’ voorbereieden. Maar eerst zetten we het windscherm neer want het waait behoorlijk vandaag.

We hebben een nieuwe schottel gekocht omdat de oude versleten was. Deze heeft meer mogelijkheden. Vandaag gebruiken we voor het eerst de paela pan, wat ons goed bevalt.

Na de onvermijdelijke afwas, ga ik de weblog bijwerken en hebben we het plan om nog wat te gaan lezen en dan op tijd naar bed te gaan. Morgen willen we op tijd opstaan voor een nieuwe wandeling.

Meer fotos bekijken