Vandaag is het donderdag en na een heerlijk lange dag staan we voor onze tijd vrij laat op; om 9 uur. We halen brood bij de receptie van de camping. De receptie is ook bijzonder. Het is een wagen zoals pipo de clown vroeger had waar ze een loket je aan de zijkant gemaakt hebben. Maar goed, het brood smaakt goed.
Vandaag gaan we een korte wandeling maken om er een beetje in te komen.

We wandelen vanaf de camping eerst langs het riviertje naar Ristolas.
Bij Ristolas steken we de weg over en gaan een pad omhoog nemen. We stijgen zo’n 300 meter waarna we schuin proberen af te dalen naar Abries wat aan het begin van het dal ligt.

Dat gaat in eerste instantie goed, maar na een tijdje lijkt het pad op te houden in het gras. Er zijn meer wandelaars die er last van hebben. Wij proberen een pad te vinden en na een tijdje komen we uit op een track voor fietsers. Hoe hier mensen kunnen fietsen is ons een raadsel want het is heel erg steil.


Gelukkig komen we zonder kleerscheuren in Abries aan, waar we wat boodschappen willen doen en dan weer terug lopen naar de camping.

Net voor het dorp komen we langs een camping. We besluiten er even rond te kijken en deze camping ziet er veel leuker uit dan de camping waar wij staan. Mooi gras, heerlijk rustig, beter sanitair, minder vliegen en WIFI.
We besluiten om te gaan verhuizen. We lopen zo snel als we kunnen terug naar de camping. Ik loop wat sneller dan Hanny en ga vast vooruit. Op een bepaald moment houdt het pad op bij het water. Ik laat me niet afschikken en loop over wat keien langs de rand van het water. Dat vindt Hanny te link en zij loopt om. Al met al ben ik een half uur eerder bij de camping en heb ik de vouwwagen ingeklapt.

Het opzetten van de vouwwagen gaat goed en voor het eten gaan we nog even naar het dorp Abries.

Na het eten zitten we nog wat voor onze tent en kan ik de weblog bijwerken. Ook vanaf deze camping kijken we tegen een berg, wat ook ’s avonds mooi is.

Meer fotos bekijken