De dag begint zoals de vorige dag geeindigd is. We worden om 6 uur wakker door een gigantische bui. Deze keer hagelt het zo veel dat het gewoon blijft liggen op het gras. Het geluid is zelfs beangstigend. We verwonderen ons erover dat de tent het houdt. Het lekt nergens, alleen loopt er opnieuw water onder het grondzeil in de voortent. Het heeft zoveel gehageld dat er een behoorlijke laag op de luifel is blijven liggen.

Gelukkig hebben we een multi-functionele tentbezem waar mee je ook de hagel van de tent kunt verwijderen.

Na het ontbijt en de koffie komt de zon er even door. Maar jammer genoeg niet voor lange tijd. Het is nog steeds koud, het hoopje hagel naast de tend is nog niet weggesmolten.

Na de koffie luisteren we via de laptop naar een preek van Ds. K. van Meijeren over Col. 2 en 3. Christenen zijn als een vlinder die uit zijn cocon is gekomen. We hebben het oude leven, zonder Christus, achter ons gelaten en zijn in een nieuw leven met Christus geplaatst.

Halverwege de middag maken we nog een wandeling van zo'n 2 uur. We gaan achter de camping omhoog en na een tijdje buigen we af naar rechts om zodoende in Mareson uit te komen. Het is nog geen lekker weer. Het regent af en toe wat tijdens de wandeling en er is steeds gerommeld in de lucht van onweer. Gelukkig komt het niet onze kant op.

Hierboven zie je Mareson waarnaar toe we zijn afgedaald.

Na de warme maaltijd lezen we nog wat en we doen een spelletje (triominos).