Vrijdag 13 juli worden we wakker van de regen die op de tent valt. De tent staat keurig recht dus lekt er niets. Het kleine beekje van gisteren is nu natuurlijk een wat grotere stroom geworden. Het regent de hele ochtend (hard). Net voor we de omgeving wat gaan verkennen met de auto (waar zijn de belangrijkste winkels) belt Mirjam. Gerhard en Mirjam zijn gisteren aangekomen in Kroatie. De reis verliep voorspoedig maar ze hadden er niet op gerekend dat het daar om 9 uur al donker is. De tent in het donker opzetten was niet echt een success.

Er liggen een aantal kleine tot iets grotere dorpjes in de buurt van de camping. We weten nu in ieder geval waar er een redelijke supermarkt is. We doen nog wat inkopen (Hanny regenjas en Kees een broek en een hoed), daarna gaan we terug naar de camping.

Kees gaat 's middags noch even 4 km bergop lopen en natuurlijk ook weer terug. De rest van de dag brengen we heerlijk op de camping door.

De beek voor de tent is wat groter geworden door de regen.

we hebben het mooiste plekje van de camping bezet.

Het brood heeft een rare vorm maar smaakt prima met hollandse kaas.

Lekker relaxen voor de tent na de regenachtige ochtend.

Hanny heeft een vogelboek bij zich, maar deze gast staat er niet in,

Op verschillende plekken op de camping staan Maria-beeldjes.

Aan het eind van de middag kopen we een wandelkaar en wat kaarten om naar Nederland te versturen in het winkeltje op de camping.