Woensdag 4 augustus is een gedenkwaardige dag, het wordt onze eerste stranddag. Het is warm weer een heel zonnig. We gaan in Finale Ligure naar het strand. We zoeken een mooi zandstrand uit. Nadeel is wel dat je zowel voor het parkeren, toegang en een parasol moet betalen.

We vermaken ons prima die dag. Niet in het minst door de snorkelsets die Gerhard heeft meegenomen. Het kost wat moeite als je het niet gewend bent maar het resultaat is wel verbluffend. Je kunt zonder veel moeite scholen vissen zien in allerlei soorten en kleuren. Alleen Hanny heeft er wat moeite mee omdat ze zonder bril niet echt veel ziet. 

 

Kees heeft een opblaaskrokodil meegenomen om te drijven tussen ……. Alleen het komt er niet van want het lukt hem maar amper op de krokodil te komen door de golven die er zijn.

Na het strandbezoek gaan we nog even naar Finale Ligure naar de Coop voor boodschappen en het lukt ons zowaar om de 'winkel' waar ze camping gas verkopen te vinden.

We sluiten de avond af met 'schottelen' en het kijken van een film. De film "7 pounds". Het is wel een goede film maar ook wel een heftige film.

Tegen de toezegging van de campingbaas is er ook vanavond muziek. Latino muziek met de mogelijkheid om van iemand dansles te krijgen. De muziek is niet zo hard dan zaterdag en maandag. Dus we kunnen gewoon onze gang gaan.