Vandaag is het 19 augustus en ik verblijf voor een week in Alpharetta (vlak bij Atlanta) waar het hoofdkantoor van Infor is.

Vandaag is het zondag dus ben ik vanochtend eerst naar de kerk geweest. Ik heb de dienst bezocht van de Grace North Atlanta gemeente. Het is een zogenaamde 'reformed church', dat is onze gemeente thuis ook maar dan heel anders.

De gemeente komt bij elkaar in een neutraal gebouw en heeft een visie voor dit gebied om een levende gemeente te zijn waar mensen elkaar en de samenleving dienen. Er is prachige muziek met een goede band, waarbij ik lekker heb kunnen meezingen. Er is een goede preek en het Heilig Avondmaal wordt gevierd (elke week). Al met al een beleving om nog eens over na te denken en eens te bespreken met de Hervormde Gemeente van Barneveld.

 Na de kerkdienst ga ik hardlopen. Ik heb een leuke route uitgezocht en uitgezet via runnermaps.nl en deze route na mijn Garmin horloge gestuurd. De route maakt voor een groot gedeelte gebruik van de Alpharetta Big Creek Greenway  

Dit is een verhard pad voor fietsers en lopers langs een klein riviertje.

Het is een prachtige rustige tocht. Het is voor het eerst dat ik weer meer dan 20 km loop (23 km.) na de K78. Het kost me moeite vandaag. Het is heel raar maar het kost me meer moeite dan de K78 in Zwitserland. Dat komt door een paar zaken:

  • Het is vandaag warm en benauwd.
  • Ik heb te weinig drinken bij me.
  • Bij de K78 was ik volledig uitgerust, wat nu niet het geval is door een drukke week met werken en thuis schilderen en de reis naar Atlanta.

Toch is het een leuk rondje geworden wat me voeldoening geeft. Direct na het hardlopen heb ik geskyped met Hanny en na het douchen ga ik op mijn gemak nog ergens wat eten in de buurt. Lekker rustig aandoen want morgen begint een drukke werkweek