Na de Swiss Alpine Marathon zijn we in contact gekomen met Mirjam Veenhof die voor de Barneveldse Krant de rubriek "De passie van …" verzorgt. Dit weekend is het artikel n.a.v. onze hardloop beigheden in de Krant gekomen.

Alle Barnevelders hebben natuurlijk een abonnement op de Barneveldse KrantSmile maar voor diegenen die niet in Barneveld wonen heb ik het artikel gescanned.

ArtikelBarneveldseKrant.pdf (2,02 mb)

Nu ik toch aan het schrijven ben kan ik melden dat de voorbereidingen voor mijn achtste Kustmarathon in Zeeland in volle gang zijn. Gisteren heb ik samen met Berend Jan, Klaas en Henk een lange duurloop van ruim 31 km gedaan. Grotendeels hebben we over onverharde paden en wegen gelopen bij de Ginkelse Hei en het Werkomse zand. Het was perfect weer om te lopen gisteren. Als zo'n duurloop goed gaat dan geeft dat vertrouwen dat het straks op 6 oktober ook moet lukken.