Vanochtend moest Hanny werken en had ik dus een ochtend voor mezelf. Dat betekent:

  • Om 8 uur naar de Sportschool
    De Egym cirkel gedaan en daarna 20 minuten op de cross-trainer.
    In het verleden was hardlopen het één en al op sport-gebied. Dat is nu veranderd. Naast hardlopen, wandelen we, gaan we samen fietsen en ga ik zo’n keer of 3 per week naar de sportschool. Die sportschool is ongeveer 200 meter van ons huis. Ik ga naar: https://sport-society.nl/ Naast het mooie Egym concept waar je steeds een cirkel van zo’n 8 verschillende toestellen is het ook gewoon een leuke club met persoonlijke aandacht.
  • Boodschappen doen bij Albert Heijn
  • Het lezen van de krant(en)
  • Een hoofdstuk uit het boek Belijdenissen van Augustinus lezen
  • Nog wat computeren.

Maar vanmiddag gaan we samen wandelen. We waren van plan om naar Soest te gaan, maar omdat daar nogal wat regen verwacht wordt gaan we naar Wekerom. Wandelen combineren met een bezoek aan Arie. We parkeren onze auto bij een parkeerplaats bij het Wekeromse Zand aan de Hoeverweg.

Linksboven op het kaartje is de start. We lopen eerst de ‘bovenkant’ van de route naar de Hartenberg. We volgen daarbij twee klompenpaden en komen op een stuk wat zo dicht bij huis is en waar we nog niet geweest zijn. Het klompenpad bij Wekerom is wat verlegd omdat het niet meer over het terrein van iemand mag. Nu gaat het iets verder door het bos en gaat het over het bungalowpark Berkenrode. We zijn daar al vaak langs gereden, maar nooit geweten dat het zo’n mook park is.
We lopen dicht bij huis, deels op bekend terrein maar toch is het ontzettend leuk.

Na het bezoek aan Arie nemen we de kortste route terug naar de parkeerplaats waar de auto staat.
Hieronder nog een paar fotos.