Vandaag is het vrijdag, dat betekent mijn vrije dag. Gelukkig heeft Hanny vandaag ook vrij. Nu we zelf weer een auto hebben kunnen we er weer wat gemakkelijker op uit.

Afgelopen dinsdag, 8 september, hebben we onze nieuw Skode Citigo e IV opgehaald. Meer informatie over deze prachtige auto is te vinden op: https://www.skoda.nl/modellen/citigoe-ivĀ 

Omdat dit een elektrische auto is en ook nogeens een kleintje, is het niet mogelijk om er een trekhaak aan te bevestigen, dus kunnen we onze fietsendrager niet gebruiken. Gelukkig is er een mooie oplossing. We hebben een Thule fietsdrager die op de acheterklep past aangepast. Na wat gepuzzel snappen we hoe het werkt en kunnen we vertrekken naar Loenen (Veluwe) waar we willen gaan fietsen.

Vanaf Loenen fietsen we een mooie route, richting Zutphen. We rijden vervolgens langs de Ijssel richting de Posbank en dan weer terug naar Loenen. Het is rustig, behalve als we in de buurt van de Posbank komen. Die Posbank heeft een bijzondere aantrekkingskracht op mensen, terwijl het op andere plaatsen net zo mooi is.
Hieronder nog wat foto’s die we gemaakt hebben tijdens onze fietstocht.