Na de lange wandeling van gisteren gaan we het vandaag rustiger aandoen. Als eerste gaan we naar Frutigen om wat inkopen te doen voor de rest van de vakantie. We vinden groente en fruit voor een redelijke prijs op een klein maktje. Daarnaast bezoeken we de Coop. We constateren dat boodschappen doen in Zwitserland wel duurder is dan in Nederland. Vooral het vlees is er erg duur. Na de boodschappen drinken we koffie en gaan met de trein naar Kandersteg. We hebben het plan opgevat om naar de Oeschinensee te gaan. Volgens een website is dit één van de mooiste bergmeren van Zwitserland. Om bij het meer te komen gaan we eerst met de kabelbaan omhoog en daarna lopen we nog een halfuurtje voor we bij het meer zijn.
Het meer valt ons wat tegen. Misschien komt dat omdat het een zaterdag in het hoogseizoen is. Overal zijn mensen te zien en bijna nergens is een rustig plekje te vinden. We zitten een tijdje bij het meer en besluiten dan weer terug te gaan.

De wandelingen tussen Kandersteg en de kabelbaan en tussen de kabelbaan en het meer zijn wel heel mooi. We kijken even in het RK-kerkje en ontmoeten een voorganger die morgen het orgel bespeelt in plaats van voorgaan.