Kamperen met de vouwwagen is het toppunt van flexibiliteit. We hadden het plan opgevat om naar Italië of Frankrijk te gaan, om daar van de bergen te genieten. Helaas is dat niet doorgegaan omdat Arie afgelopen week ziek was. We blijven nu in Nederland in afwachting hoe het met hem gaat.
We hebben daarom besloten om eerst maar naar Otterlo te gaan. Gelukkig is er op camping “het Kikkergat” plaats voor ons. Niks geen annuleren met daaraan verbonden kosten. We passen gewoon ons plan aan. Het voordeel van camperen in Otterlo is dat je er met een kwartiertje bent. Het kikkergat (https://kikkergat.nl) is een kleine en heel rustige camping. We zijn er in het verleden weleens langs gewandeld toen we een klompenpad liepen.

Vandaag hebben we de vouwwagen gepakt en na het optreden van het Chanty koor met de beiaardier konden we vertrekken.

Het kostte even wat moeite om een geschikte plek te vinden voor onze vouwwagen. Dat komt omdat alle plekken een stukje verhard hebben. Maar dat stukje is zo gekozen dat daar de voortent van een caravan kan staan. Gelukkig vinden we een mooi plekje met veel gras.

 

Als we alles hebben ingeruimd eten we een sneetje brood en ’s avonds genieten van de koffie met een lekkere Barneveldse traktie “Gelderse verleiding”