Gisteravond gingen we al om half 10 naar bed en vanochtend tot een uur of 8 geslapen. Dat mag ook wel na een nacht reizen. Het wordt vandaag een zonnige dag. We willen een korte wandeling gaan maken en ook nog wat boodschappen doen. Dat moet te combineren zijn. We lopen vanaf de camping naar Feichten, want daar is een supermarkt.
Als we een paar honderd meter gelopen hebben, hebben we een mooi uitzicht op de camping. Onze tent staat helemaal rechts in het hoekje naast het hotel.

Een klein stukje verder houden we onze eerst stop. Niet dat we al moe zijn, maar er is zo’n leukje plekje naast de weg. Er staat een Mariabeeld en daarvoor een bankje. Van hier heb je een mooi uitzicht over de camping en Kaunertal Platz. 

Als we even voorbij het plaatsje Vergötschen zijn hebben we een prachtig uitzicht op de Weiszee Spitze, De berg waar het hotel en de camping naar vernoemd zijn. We zijn ondertussen de weg verlaten en lopen nu een pad wat afwisselend door het bos en zonnige weiden gaat.

 

Vlak voor Feichten zien we een mooi kapelletje staan, wat opgedragen is aan St. Hubertus.

We genieten van het prachtige uitzicht wat we hebben. We realiseren ons dat je helemaal geen inspannende en lange wandeling hoeft te doen om van al het moois te genieten. We weten nu al dat het Kaunertal een prachtig dal is.

In Feichten doen we boodschappen. O.a. brood voor de komende dagen. Bij het hotel kun je wel broodjes kopen, heerlijk natuurlijk omdat ze lekker vers zijn. Maar dat is niet voldoende voor een hele dag.

We lopen van Feichten een andere weg terug en houden onderweg even halt bij het mooie kapelletje wat je hier onder ziet.Dit is in 2002 volledig gerestaureerd.

Om een uur of twee zijn we weer terug op de camping. Waar we genieten van de zon en het mooie uitzicht.
Het wasgebouw op de camping schijnt al heel oud te zijn zoals je hieronder kunt zien.