Op 8 juli 2021 begint mijn zomervakantie. Hanny heeft al een weekje vrij, maar ik moet tot en met donderdag nog werken. 

We gaan 2 weken naar Oostenrijk, het Kaunertal. Dit dal stond al lange tijd op onze verlanglijst voor een zomervakantie. Maar tot nu toe is het er nooit van gekomen. We kiezen nu vanwege de Corona situatie voor Oostenrijk plus het is niet zover rijden als bijvoorbeeld de Franse Alpen.

We vertrekken om iets over 10 uur s’ avonds. De reis verloopt voorspoedig. Een grappig detail is dat als we bij Venlo over de grens zijn we bij een Autohof gaan tanken. Tot onze verbazing is het benzinestation gesloten van kwart voor 12 tot kwart over 12. We zijn er om 10 over 12, dus hoeven we maar 5 minuten te wachten.

We komen om ongeveer 11 uur aan op de camping. We zoeken een mooie plaats uit, zetten de tent op en doen het verder rustig aan. Vanavond nog even een klein rondje door het dorpje gelopen. De camping hoort bij een hotel in Kaunertal. Het grappige is dat er een privé kapel bij het hotel staat. Daar gaan we natuurlijk ook even kijken. Een indruk van de camping en directe omgeving is hieronder te zien.