Het is vandaag al weer de tweede zondag van onze vakantie. Maar een zondag met heel ander weer dan vorige week. Het heeft hier bijna de hele nacht geregend. Zoveel dat er behoorlijk wat water om de tent staat. Zelfs onder het grondzeil voel je het water. Gelukkig is het grondzeil goed waterdicht. We hebben de beelden van Limburg, België en Duitsland gezien. Wij voelen ons bevoorrecht dat we hier zitten. Natuurlijk is regen niet leuk op vakantie maar het is goed vol te houden hier. We zien op het nieuws dat er nu ook overlast is in de region Berchtesgader Land in Duitsland. Daar wilden we eigenlijk heen gaan, maar gelukkig hebben we voor Oostenrijk gekozen.

We staan niet vroeg op, waarom zou je met zoveel regen? Na het ontbijt lezen we wat totdat het tijd is om naar een kerkdienst te luistern. We luisteren naar een dienst in Barneveld geleid door Cock Kroon.

Gelukkig klaar het later op de dag wat op en is het zelfs aardig weer geworden. We zien bijna geen zon, maar het is in ieder geval droog. 

Aan het eind van de middag maak ik nog een korte wandeling. Achter de camping kun je door het bos omhoog lopen. Het geeft een prachtig uitzicht op de camping zoals hieronder goed te zien is.

We brengen de rest van de dag bij de tent door met lezen, puzzelen etc.