Vandaag is het zondag. We staan om een uur of 8 op, na een wat onrustige nacht. Er was niets met ons mis, maar het waaide en regende nogal. Dat is weer even wennen, vooral als je in een bos staat. Het regent niet meer, maar het is wel bewolkt en het is ook niet echt warm.
De laatste maanden hebben we altijd online een kerkdienst gevolgd. Dat willen we vandaag ook weer doen, maar omdat we nog geen WIFI hebben zien we er vanaf. We lezen een preek van Ds. Andries Zoutendijk. Jammer dat je dan niet met elkaar zingt en bidt, maar het was wel een insprirerende preek over de uittocht van het volk Israël uit Egypthe. 

Na de kerkdienst gaan we (opnieuw) even naar huis. We zijn weer wat spulletjes vergeten. Het lijkt erop dat hoe dichter je bij huis blijft, hoe nonchalanter je wordt.
Het was de bedoeling dat Hanny mijn haren nog zou knippen of beter gezegd zou bijwerken met de tondeuse. Daar was echter niets van gekomen. Maar gelukkig wilde ze dat nu toch nog even doen.
Het resultaat is best wel goed, voorzover je dat van mijn kapsel kunt zeggen.

Na terugkomst zitten we op ons gemak onde onze luifel en lezen we wat.

In de loop van de middag knapt het weer op. De zon komt erdoor en we besluiten nog een wandeling te gaan maken naar het Kootwijkerzand. Het is een prachtgezicht door de zon en de wolken.

Het resultaat is hieronder te zien.