Vandaag is het dinsdag 11 juni. Na het ontbijt gaan vervoegen we ons bij de beheerder van de camping. Hij heeft een paar wandelkaartjes en fietskaarten gekopieerd en hij wil daar graag wat uitleg over geven. Het is ontzettend leuk om te zien hoe enthousiast en behulpzaam de beheerder is.

Op zijn advies maken we een wandeling van zo’n 10 km in de buurt van de camping.

De wandeling gaat afwisselend door bos maar er zijn ook mooie uitzichtpunten te zien, zoals te zien is op de volgende foto.
Deze foto heb ik samengesteld uit 3 foto’s met een zogenaamd belichtingstrapje, van onderbelicht tot overbelicht. Het resultaat is best wel goed

Het terrein is hier en daar licht glooiend.

Op sommige stukken van onze wandeling worden we vergezeld door lopers die meedoen aan de vierdaagse van Apeldoorn, die vandaag in de buurt van Loenen is. Het is een vierdaagse met veel minder deelnemers dan de Nijmeegse, maar dat maakt het volgens ons wel leuk.

Rond de middag komen we langs een vennetje waar we even pauzeren.

Er vliegen allerlei soorten libellen rond. Hieronder is er één te zien. Deze foto is gemaakt met onze nieuwe macro lens. Het grappige is dat we nu we de foto zien, pas echt zien hoe hij eruit ziet. Volgens Hanny is het een ‘lantaarntje’.

We passeren precies op het moment dat het gaat regenen een zorgboerderij. Hier drinken we wat en we eten er heerlijk appeltaart. Daarna gaan we nog even langs de Spar in het dorp Loenen voor wat inkopen. De rest van de dag brengen we al lezend bij de tent door.