Vandaag is het een spannende dag omdat Arie naar het ziekenhuis moet om zijn canule te laten vervangen. Tevens krijgen we vandaag de uitslag van de operatie van vorige week. Om 11 uur belt de uroloog. Er zou een afspraak staan maar doordat er iets niet goed was gegaan waren wij niet op de hoogte van die afspraak. Het nieuws was goed. De tumor is vorige week in zijn geheel verwijderd en hij was van het type met het minste risico op uitzaaiingen. Over een week of 3 hebben we een nieuwe afspraak om alles op een rijtje te zetten en eventuele vervolgstappen te bespreken.

De canule wissel gaat goed, maar Arie moest wel tot half 9 in het ziekenhuis blijven omdat hij eerst goed zelfstandig moest kunnen ademen.

Omdat we Otterlo wel zo ongeveer gezien hebben besluiten we om vandaag te verkassen. We pakken samen de tent in en daarna ga ik hem opzetten op een camping in Loenen, terwijl Hanny met Arie mee is naar het ziekenhuis.

De beheerder van camping Reeëndal is heel behulpzaam en hij helpt mee om de tent uit te klappen. De camping is langgerekt met aan beide zijde van het gras rijen met tenten en caravans. Bij elke plaats is er een stuk waar het gras weg is omdat er regelmatig (voor)tenten staan. Bij ons komt er een klein kaal stukje onder de luifel omdat onze tent niet zo groot is. Geen nood, de beheerder haalt een stuk worteldoek wat we op die plek kunnen leggen.

Na een uurtje zwoegen staat de tent,al moet ik wel zeggen dat het met zijn tweeën gemakkelijker gaat.

Aan het eind van de avond haal ik Hanny op, het is vanaf de Hartenberg maar een klein halfuurtje rijden gelukkig.