Koningsdag 2015 is een prachtige dag geworden, ondanks alle sombere voorspellingen. Het was prachtig, zonnig weer. Ietsje fris maar in ieder geval mooi weer om ’s middags een wandeling te gaan maken.
Hanny en ik gaan daarom samen met Ankie en Berend Jan het Terbroekerpad lopen. Dit pad is één van de klompenpaden die bij ons in de buur zijn. Meer informatie is te vinden via deze link.

We starten onze wandeling bij de Spar in Zwartebroek.

IMG_1832

Al snel zijn we buiten Zwartebroek en verlaten we de verharde weg en gaan het weiland in. Ik heb al een keer eerder een stukje van de pad gelopen, maar toen was het veel te nat. Zoals je op de fotos kunt zien zijn er prachige wolken.

IMG_1835

 

Het landschap is heel afwisselend. We lopen door weilanden, langs kleine slootjes. Soms is er een stukje bos. Maar altijd zijn er de mooie blauwe luchten met de prachtige witte wolken.

IMG_1837

 

 

 

Een aantal keren staat er een bankje waar we ons even kunnen neerzetten.
Op een plek zijn we fout gelopen. We dachten in eerste instantie dat het onze fout was omdat wwe misschien teveel aan het praten waren. Maar twee andere wandelende stellen hebben hetzelfde probleem.
IMG_1839

 

IMG_1842

 

 

IMG_1844