Na een drukke week is het heerlijk om een paar uurtjes te gaan lopen. Het komt er de laatste tijd niet meer zo van om langer te gaan lopen. Maar vandaag kan niets me meer er van af brengen. Om 9 uur komt de kapster, dat betekent dus vroeg opstaan.

Om kwart over 7 vertrek ik thuis. Als ik vertrek heb ik nog geen enkel idee waar ik heen ga lopen. Ik doe gewoon wat in me op komt, als ik maar om 9 uur thuis ben. Dat betekent dus dat ik bij elke kruising een beslissing neem; ga ik links, rechts of rechtdoor?

Uiteindelijk loop ik het volgende rondje.

Route23042016

Het is een leuk en afwisselend rondje. Met name het stuk richting Lunteren loop ik niet zo vaak. Hieronder zie je een paar fotos als je bij de Scharrenburgerssteeg rechtsaf gaat richting Barneveld. De foto’s zijn genomen vlak bij de A30, maar dat zie je er niet aan af.

WP_20160423_08_27_06_Pro WP_20160423_08_25_39_Pro

s’ middags gaan we naar de Hartenberg. We gaan met Arie naar de musical ‘Circus Sapperdeflap’ van de musical groep ‘Ongewoon Gaaf’. Dat is een groep met verstandelijk gehandicapten en vrijwilligers die elk jaar een musical instuderen. Dit jaar gaat het over het circus van ‘Dikke Deur’, wat afgebrand is. Pipo weet raad, hij gaat helpen om het weer op te bouwen. Allerlei mensen komen auditie doen.IMG_5806

De directeur “Dikke Deur” is vooral verzot op taartjes. IMG_5809

Het is echt geweldig wat deze groep presteert. Het mooie is dat de mensen met een beperking een volwaardige rol spelen. Ze doen niet maar wat mee, maar ze spelen echt de hoofdrol.

IMG_5811

Heel vaak wordt er met duo’s gewerkt. Hieronder zie je Snuf en Snuitje. De ene persoon is een vrijwilliger. De man rechts zit zo in zijn rol dat hij na afloop nog steeds roept. “Allemaal parels, mooie parels”.

IMG_5818

Pipo speelt zijn rol voortreffelijk.IMG_5826

De onderstaande circus-act is ook heel erg goed.

IMG_5834

Arie geniet er ongeveer net zoveel van als wij. Kortom het is een fantastische middag geworden.