Zaterdag 29 mei is de tweede dag van ons kort uitje. Vandaag gaan we een fietstocht maken. We kiezen voor de Salland – route. Of beter gezegd we hebben de Salland route gebruikt om onze eigen route met de app van de ANWB uit te zetten.

Hieronder zie je de route.

De B&B waar we verblijven zit het rechts van het route punt 14. Aan het einde rijden we van routepunt 67 weer terug naar de B&B.
We hebben nadat we uitgechecked hadden onze auto daar laten staan. We hebben genoten van onze fietstocht, maar het weer was niet zo mooi als de dag ervoor. Het was nogal bewolkt.

Er zijn diverse punten van onze route, met name bij de heide, die ik nog herken van een aantal jaren gelden toen ik de Salland trail heb gelopen. Ik heb toen de 50 km gelopen. Dat was behoorlijk pittig. Op dit moment is hardlopen nog geen optie. Ondertussen fantaseer ik er wel over en ik hoop toch zeker nog eens een marathon te lopen. Maar het kan ook best te hoog gegrepen zijn.

Enfin, ondertusssen genieten we van onze fietstocht en gaan we om een uur of 2 op huis aan, naar de verjaardag van Peter Jan en Kristel.