De twaalfde dag van de vakantie is een zondag. We besluiten er een echte rustdag van te maken. Ondanks dat we gisteren al om 10 uur naar bed gingen, slapen we uit en komen pas om 9 uur uit bed. Dat is echt een vakantie belevenis, dat gebeurt thuis nooit. We brengen de ochtend door met lezen en na de koffie lezen we een preek(schets) uit het blad Kontekstueel over Jesaja 8. We leren ervan dat we niet te snel het geloof moeten invullen met onze tradities en regels. Het gaat er steeds om dat we God opnieuw ontmoeten in ons leven en in onze cultuur. De vormen dienen daar dienstbaar aan te zijn en niet ons te overheersen.

Hierna drinken we een heerlijk bakje koffie bij het restaurant van de camping en kijken we naar mogelijkheden voor de rest van de vakantie. Het weer in Zwitserland lijkt wat beter te worden. We zullen het weer in de gaten houden en als het herstel zich doorzet kunnen we in de loop van de week opbreken en nog een keer wat dichter bij huis de tent opslaan; bijvoorbeeld in de het midden van Zwitserland. Bijvoorbeeld in de buurt van Luzern.

Hanny leest haar boek uit en ondertussen gaat Kees een wandeling maken. We hebben geen kaart maar de Samsung Galaxy tab brengt uitkomst. We hebben een gratis programma "Viewranger" geinstalleerd waarop de kaart aardig te zien is. De kaarten bevatten wandelingen die door anderen zijn geupload. Het is een mooie wandeling van ongeveer een uur. 

Na een smal pad door het bos is er een mooi uitaicht op de vallei waar we zitten. 

Dit deel van Italie heeft prachtige bomen. Zoals je kunt zien is het een stralende dag. Heerlijk zonnig met temperaturen van zo'n 25 graden. Het is voor het eerst dat ik foto's maak met de Samsung, Het resultaat valt helemaal niet tegen.

Vlak bij de camping staan nog de resten van wat eens een kerkje of kapel geweest is. 

 

Het is heerlijk rustig op de camping en we genieten verder van een heerlijke maaltijd bereid op de schottel. Al met al is het een heerlijk ontspannen zonnige zondag geworden.