Maandag 25 juli.

Vandaag wordt het een mooie dag. De zon schijnt al vroeg. We kunnen daardoor de tent droog inpakken. We breken op in Vlijmen en vertrekken naar Zuid-Limburg. Zwitserland is toch te ver weg nu moeder nog in het ziekenhuis ligt.

Het leuke van kamperen met een vouwwagen is dat je lekker vrij bent. We rijden naar Zuid-Limburg en ondertussen zoekt Hanny wat campings op. Na wat heen en weer bellen en een camping bekeken te hebben in Gulpen rijden we door naar Noorbeek. We vinden daar een plaats op camping "de Koostermuur".

Dit is een 'boeren-camping' bij een grote oude boerderij die achter de ruine van een klooster ligt. De camping ligt aan de weg van Noorbeek naar Slenaken. We zijn hier in 1997 toen we in Epen op vakantie waren verschillende keren langs gereden.

We krijgen ervaring in het opzetten van de vouwwagen. Elke keer gaat het sneller en voorspoediger. Na het opzetten relaxen we wat op de camping. Na het eten maken we een fietstochtje naar Slenaken. Op de heenweg ging het fietsen best, maar terug werd het lastiger omdat we een aardig eindje moesten klimmen.