Vandaag is het zondag, een dag om het heerlijk rustig aan te doen. Het is lekker weer vandaag. Volgens het weerbericht op de camping wordt het vandaag en de komende dagen mooi weer; afwisselend zon en wat bewolking. Het grappig is dat het weerbericht op de camping net ververst is. Er hangt nu een weerbericht wat zaterdag opgemaakt is. Het vorige was een week oud.

Het dal Bergell is een heel diep dal, dat is goed te merken want het duurt tot 10 uur 's ochtends voordat de zon op de camping komt.We gaan vandaag niet naar de kerk omdat als er dienst is Italiaans de voertaal is in dit gedeelte van Zwitserland. We luisteren in de tent naar een preek van Timothy Keller over de verloren zoon / zonen. Na het eten gaan Hanny en Kees een wandeling maken en blijft Wilco op de camping.

We lopen een gemakkelijk pad van Promotogno naar Soglio, daarbij hebben we een prachtig uitzicht op het dorp Bondo. We kunnen de camping niet goed zien omdat er nogal wat bomen staatn.

Soglio is een heel mooi schilderachtig dorp met hele kleine en smalle straatjes. Na Soglio lopen we een panorama weg die richting Maloja gaat, het begin van het dal. Het is een gemakkelijke wandeling maar wel erg mooi, met prachtige uitzichten.

Op deze foto is links de bergpas te zien waar we morgen overheen hopen te gaan. We vullen het verdere van de dag met lezen en het doen van een spelletje.