Nadat we gisteren om 9 uur naar bed zijn gegaan, staan we vanochtend om ongeveer half 8 op. Het heeft vanacht wat geregend maar nu is het droog. Wilco en Kees gaan eerst in het dorp, Promotogno, brood kopen. Gisteren gingen we ook naar het dorp maar toen gingen we met de fiets en in onze onnozelheid maakten we een grote omweg; eerst het dal in en dan het dal weer uit. Vandaag ontdekken we de kortste weg, gewoon naar het dorpje lopen zonder te stijgen of te dalen.

De dag begint met mooi weer, maar dat duurt niet zo lang want om een uur of 10 begint het zwaar te regenen tot ongeveer 2 uur. We hebben dus geen ander keus dan lekker wat te luieren en te lezen. Als het weer opknapt gaan we naar Chiavenna om boodschappen te doen. Chiavenna ligt ook in het Bregaglia dal, maar dan helemaal aan het einde net in Italie.
Onderweg komen we langs een prachtige waterval

Chiavenna ligt tegen een bergwand, net als alle plaatsjes in het dal.

Als we terugkomen op de camping lezen we nog wat en genieten we nog verder van een heerlijk ontspannende dag. Met de kaart met wandelingen begint Wilco met het zoeken van leuke, maar lange wandelingen.