Zondag 8 augustus worden we wakker op een koude camping. Doordat de camping op 1650 m. hoogte ligt en het helder was vannacht is het afgekoeld tot een graad of 4. Wel even wennen als je de dag ervoor nog aan de Middelandse zee stond.

We gaan in Chamues Chel naar de kerk. We maken een bijzondere dienst mee met een mooie preek en prachtige orgelmuziek. De preek gaat over een gedeelte uit de brief van Paulus aan Fillipie en ons treft de vraag naar de motivatie van je leven. Waar ga je voor, waar ben je op gericht? Ben je op jezelf gericht of ben je ten diepste op God gericht in alles wat je doet in het leven?

Na de kerkdienst gaan we terug naar de camping, drinken koffie en een glas wijn en bellen onze neef Aris omdat hij jarig is vandaag. Op deze camping realiseren we ons het gemis van mijn broer Huib die dit voorjaar overleed nog meer. Hier begonnen onze gezamelijke vakanties.

De rest van de middag fietsen we naar het Val Susauna, tegenover de camping en zitten een tijdje rustig aan een bergstroompje te genieten.

Als we terug gaan komen we nog een kudde schapen tegen.

We fietsen nog even naar het stationnetje van Chinuos Chel / Brail wat vlakbij de camping ligt. We zijn net op tijd terug want het begint te onweren en te regenen.