Donderdag 26 jul.

Volgens de planning is het vandaag de dag om naar de camping in Filisur te gaan. Dit in verband met de Swissalpine Run van a.s. zaterdag. De anderen (Peter Jan, Wilco, Robin, Mirjam en Gerhard) zullen dan morgen komen. Doordat het met Arie nog niet lekker gaat besluiten we in ieder geval vandaag nog niet te verhuizen. Het is nog steeds niet zeker of we wel kunnen blijven of dat we naar huis toe moeten gaan. Daarom is het beter om de beslissing nog een dag uit te stellen omdat er vandaag met de antibiotica kuur wordt gestart.

Het is vandaag prachtig weer dus besluiten we om een stevige wandeling te gaan maken, maar dan wel zodanig dat we altijd bereikbaar zijn. We rijden met de auto naar de Ofenpass en vandaar starten we onze wandeling.

 

Doordat de Ofenpass op zo'n 2100 meter hoogte ligt hebben we al snel een prachtig uitzicht. We lopen een rondje waarbij we eerst een stuk(je) stijgen en dan later dalen we weer af.

Het is alleen jammer dat we verder moesten afdalen dan de hoogte van het beginpunt, zodat het laatste stuk weer stijgen is. Het is vandaag een van de mooiste dagen van de vakantie, wat het weer betreft, Gelukkig is het op hoogte niet zo warm. warm. 

Onderweg maakt Hanny ngo wat fotos van de natuur, zowel in het groot als in het klein.

Kees wil nog even testen of hij kaar is voor de K78 a.s. zaterdag en gaat daarom de laatste kilomter als er gestegen moet worden proberen om zo snel mogelijk te lopen. Niet hardlopen maar zo snel mogelijk wandelen. Dat gaat goed dus dat geeft vertrouwen voor zaterdag.

De rest van de dag brengen we op de camping door. De buren komen nog even op bezoek aan het eind van de avond omdat ze hun voortent al ingepakt hebben daar ze morgen vertrekken. We ontdekten dat de buurvrouw een dochter is van een oud collega waar Kees vroeger mee heeft samengewerkt in de Baan-tijd. Het is een klein wereldje.