Op vrijdag 4 februari is het uitendelijk zover. We krijgen de sleutel van ons chalet op het park Berkenrhode bij Wekerom. Ongeveer een jaar geleden hebben we dit chalet gekocht. Maar door allerlei redenen duurde het best lang voordat het klaar is. Maar nu is het zover. We gaan er het eerste weekend doorbrengen. Het park is zo’n 10 km van ons huis vandaan. We waren er in het verleden al velen malen langs gereden als we naar Arie gingen en altijd dachten we dat het een suf en ouderwets park was. Dat veranderede toen we alderhalf jaar geleden het klompenpad gingen lopen wat over het park gaat. We waren onder de indruk van de mooie chalets die er steeds meer verrijzen. Dat deed ons toen besluiten om eens een gesprek aan te gaan. Uiteindelijk heeft dat er toe geleid dat we nu hier zitten. We willen het chalet zelf gaan gebruiken, maar daarnasst ook verhuren. De verhuur loopt via  het park, daar hebben wij verder geen omkijken naar.

We hebben er voor gekozen om ook in wellnes te investeren. We hebben daarom een Jacuzzi en een Barrel-sauna aangeschaft. Hieronder zie je een aantal foto’s van het chalet. Wil je informatie over het park dan kun je deze link openen.

En natuurlijk kun je in de buurt van het chalet ook heerlijk wandelen. Het park ligt aan de rand van het Roekelsebos. We stappen zo vanuit ons huisje het bos in. Vandaag hebben we een rondje van een kilometer of zeven gelopen. Maar grotere wandelingen naar het Wekeromse zand of de Ginkelse heide zijn zeker mogelijk.