Dinsdag

Vandaag staan we bijtijds op. Gistermiddag hebben we al brood gekocht bij de plaatselijke bakker, want om 8 u wordt het brood pas op de camping bezorgd. We vertrekken even na achten n.l. al naar Risoul 1850, om daar te gaan wandelen met Berend Jan en Ankie. Het is een stralende dag en na even gewacht te hebben, zien we hun auto ook omhoog komen. Het was een heel geslinger, maar erg mooi om zo hoog al te kunnen starten met wandelen.

We vinden uiteindelijk een plek, waar we onze auto kunnen parkeren, maar helaas geen wandelbordjes. We belanden uiteindelijk wel op de l' Homme de Pierre, vanwaar we, evenals onderweg al een paar keer, een mooi uitzicht hebben op het lac de Serre-Poncon. Het is rondom een prachtig gezicht van veel besneeuwde toppen en we eten daar onze boterhammen op.

En we maken er verschillende fot's natuurlijk, want ook Berend Jam en Ankie houden van fotograferen.

Een mooie gelegenheid om even een foto van ons tweëen te laten maken, in deze prachtige omgeving.

Het is een mooie, niet zo moeilijke tocht, wat gezellig is, want dan kun je nog wat blijven praten.

Ook van de bloemen en de vlinders genieten we en we zijn blij, dat hier niet zoveel vliegen zijn als in Ceillac.

Om even na half 3 vonden we de auto weer terug en daar scheiden onze wegen weer. Berend Jan en Ankie zullen nog wel weer even het water in gedoken zijn en wij hebben nog heerlijk wat zitten lezen. De douche was weer lekker warm en 's avonds begon het opnieuw wat te rommelen in de verte en te regenen.