Voor vandaag is er regen voorspelt. Dat betekent dat we niet gaan wandelen. We besluiten daarom naar Briancon te gaan. Dat is een oude stad. Het schijnt de hoogste gelegen stad in de Europese Unie te zijn. (waar je allemaal al geen record van kunt maken). We gaan de stad bekijken en ondertussen willen we de auto opladen. Dat lijkt simpel. Maar de eerste laadpaal doet het niet. De tweede laadpal is niet te bereiken. Bij de derde hebben we meer succes. Lang opladen wordt ontmoedigd want als je 3 uur aan de laadpaal zit (of je nu laadt of niet), gaat er een extra tarief van 11 cent per minuut gelden.
We gaan de oude stad bekijken. Er zijn mooie straatjes met leuke winkelstjes. We eten in een kleine creperie crepes. Heerlijk. Tot slot gaan we nog wat boodschappen doen bij de Carrefour.
Bij aan komst op de camping it ik me net af te vragen waar ik nog eens meer over zal schrijven, totdat………
Maar eerst even de foto’s van de camping voor vertrek en Briancon.

We zijn nog maar net terug op de camping of er komt me toch een regenbui aanzetten. Het is niet alleen regen maar ook volop hagel. 
Tot onze schrik merken we dat de camping toch niet helemaal vlak is maar er precies bij onze tent en del zit. Die loopt natuurlijk vol water. Gelukkig hebben we de meeste spullen van de grond af staan. Maar zo’n grote bui hebben wij nog nooit meegemaakt. Het goede nieuws is dat de tent het goed houdt. Geen lekkage. Alleen staat alles in en rondom de tent onder water.
Hieronder is een filmpje en een foto van de bui en de gevolgen te zien.