Nadat we gisteren thuisgekomen zijn, gaan we vandaag opnieuw op pad met de vouwwagen. Dat is toch wel een raar gevoel. We zetten koers naar Friesland, naar een camping in het buurtschap Idzega, in de buurt van Oudega. De camping ligt aan het water aan het einde van een doodlopende weg. We arriveren er om kwart voor 4. Door de ervaring die we nu hebben met het opzetten van de tent, hebben we de vouwwagentent in 3 kwartier staan. We zetten alle haringen vast want het waait vandaag behoorlijk.

Dus al snel zitten we voor onze tent. We staan vlak aan het meer. Tussen ons en het meer ligt een haventje en daarvoor een klein dijkje. Dat betekent dat we een zeilboot voor onze tent zien. Aan het meer staan bankjes. Het is een kleine camping en heel erg rustig.

We besluiten om uit eten te gaan in d’ Ald Herberch in Gaastmeer. We hebben daar heerlijk genoten van het lekkere eten. De portie was best groot, zodat er geen plaats meer was voor een toetje.

Bij terugkomst op de camping lopen we nog een rondje en ontdekken we dat er net naast de camping een begraafplaats ligt. Vroeger stond hier een kerkje, maar dat is al meer dan 200 jaar geleden verdwenen. Wel is de klokkestoel met klok gespaard gebleven. 
De begraafplaats wordt nog steeds gebruikt.