Na veel wikken en wegen hebben we besloten om een rustdag te houden. Gaandeweg de dag komen we tot de conclusie dat dit een goed besluit is geweest. Want na de middag begon het te regenen. En niet zo’n beetje maar de regen kwam met bakken tegelijk uit de lucht. We hadden al ontdekt dat onze plek op de camping niet ideaal is als het regent. Omdat het voor de keuken nogal drassig is en precies daar groeit geen gras. Dus een modderpoel. En vlak voor de ingang is een lage plek waardoor er heel snel water komt te staan. Dat gaat er dan zo uit zien.
Terwijl het zo regende hebben we de camping al verkend en is goed gekeken waar het beter is. We komen tot de conclusie dat de plaats naast ons het best geschikt is. Daar is het wat hoger en blijft een water staan. We willen wel verhuizen maar dan moet het wel wat droger zijn. Als het zo regent is het geen doen om de tent te verzetten.
Omdat het zo nat en modderig is hebben we een goede reden om uit eten te gaan. We gaan naar het restaurant want in Volderau, net buiten de camping ligt. Het is een prima restaurant. Ik eet een Stubai Schnitzel en schnitzel gebakken met kaas en tomaten. Na het eten lopen we nog een rondje om de camping.
Bij aankomst op de camping valt ons op dat de tent aardig droog is nu het niet meer regent. We besluiten het er op te wagen en de tent te verzetten.

Ik haast me een beetje te veel en haal mijn vinger open bij het inschuiven van de buizen. Maar verder gaat het prima en met een uurtje hebben we alles weer op orde. De grond is nog steeds rotsachtige, dus het kost behoorlijk wat moeite om de (rots) haringen in de grond te krijgen. Tevreden zitten we nog even in de tent en gaat dan snel naar bed want morgen wacht ons weer een wandeldag.