Na de eerste dag waarop het regelmatig regende belooft het vandaag, zaterdag 25 juni, een mooie dag te worden. Om een uur of half 8 staan we op, en als eerste ga ik de auto ophalen bij de laadpaal. Het opladen is goed gegaan en nu weet ik precies hoeveel stroom we verbruikt hebben gedurende de reis. De auto heeft gemiddeld 21 kW per 100 km gebruikt. Dat is niet gek, gezien het feit dat we met een vouwwagen erachter hebben gereden en bijna alleen over snelwegen. Onze ervaring is dat een elektrische auto beduidend minder gebruikt als je snelwegen mijdt, dat komt doordat bij het afremmen er weer elektriciteit wordt opgelsagen.

We doen vandaag rustig aan. Dat betekent vooral heerlijk bij de tent zitten en lezen. Maar dat doen we natuurlijk niet de hele dag. Na de koffie gaan we een kleine wandeling maken. Klein omdat we eersst willen wennen aan het wandelen en de omgeving. We kiezen ervoor om een Talweg te nemen. Van de camping lopen we langs de Ruetz, zo heet het water wat langs de camping loopt naar Krössbach en daarna lopen we aan de andere kant van het water weer terug naar Volderau (waar de camping ligt)

Het is een prachtige wandeling. Dat komt door het mooie weer maar ook zeker door de mooie omgeving met steeds een wisselend uitzicht op de bergen om ons heen. We zijn niet de enige mensen die wandlen. We komen op een bepaald moment zelfs een man en een vrouw tegen met een kind in een wandelwagen. De volgende fotos geven een aardige impressie van de wandeling.

Na de wandeling vermaken we ons bij de tent. We lezen wat en maken een praatje met onze overbuurman. Een oudere man uit Duitsland die hier al 30 jaar komt.
Aan het eind van de middag gaan we ‘skottelen’. En daarna zetten we onze leesactiviteiten weer voort. Kortom een heerlijk dagje vakantie.