Vandaag wordt het een rustig dagje. Aan het begin van de dag regent het behoorlijk op de camping. Maar goed dat we onze tent verplaatst hebben want naast ons lijkt het wel een moeras. ’s ochtends blijven we rustig op de camping. Tussen de middag eten we zelf gebakken pannenkoeken met spek (en stroop). Zoals je hieronder kunt zien was het behoorlijk nat en bewolkt.

Na de heerlijk pannenkoeken gaan we met de auto naar Innsbruck. Vanavond om half 8 arriveert Jannie daar met de trein vanuit Nederland. Zij logeert de rest van onze vakantie in Krössbach, zodat we samen kunnen gaan wandelen. 
Voor we haar ophalen brengen we eerst een bezoek aan “Sloss Ambrass”.

In dit slot is een museum. Het leuke van dit museaum is dat de meeste dingen die ten toon gesteld worden in een ver verleden door keizer Ferdinand II al zijn verzameld. Het gaat dan om: harnassen, speren, lansen, schilderijen, Romeinse bustes, glaswerk etc.
Het is een heel mooi museum maar ik wordt vaak wat moe van al dat geslenter. Tot slot bekijken we ook nog allerlei schilderijen van vorsten en andere hoge pieten uit het Habsburgse rijk. Dat wordt ik na een paar zalen snel zat.

We zitten nog een tijdje in de tuin bij het slot en gaan dan naar Innsbruck. We parkeren de auto in de parkeergarage bij het station. Het aardige is dat je daar gratis je auto kunt oplade. Dit wordt aangeboden door BMW. We genieten nog even van de zon in Innsbruck op een terras voor we Jannie ophalen.