Vandaag is het zondag, 1 juli. We hebben gezien dat er in het kerkje wat in het dorpje Planpimcieux om half 12 een dienst is. Dit kerkje ligt op zo’n 500 meter van onze camping. Dus dat is goed te doen. De dienst is voor ons niet goed te volgen. We verstaan af en toe wat flarden bijvoorbeeld als de geloofsbelijdenis gesproken wordt. Ondanks dat we niet zoveel verstaan is het goed om er te zijn.

Na de kerk gaan we nog even langs de tent, want ik heb mijn telefoon in de tent laten liggen. Het is nog even wennen, dat kamperen. Nu we toch bij de tent zijn eten we eerst een boterham. Daarna gaan we een rustig wandelingetje maken. We nemen het pad wat we vanaf de camping kunnen zien liggen. Dat is de andere kant van het dal, niet de bergen waar we vanuit onze tent uitzicht op hebben.

Het is een breed pad wat behoorlijk stijgt, maar verder niet moeilijk is. We hebben een geweldig mooi uitzicht op de bergen en beneden ons zien we ook de camping liggen.
Bij terugkomst drinken we een heerlijk biertje wat we meegenomen hebben vanuit Nederland. We vermaken ons de rest van de dag met lezen en natuurlijk genieten we van de rust.