7 jaar geleden begon ik het nieuwe jaar met het schrijven over mijn goede voornemens op het gebied van het hardlopen.

Hardloop voornemens 2014

Ik kan merken dat ik 7 jaar ouder geworden ben. Een halve marathon lopen in 1 uur 35 minuten en een berg(trail) lopen zit er niet meer in. Het is ook maar de vraag of de “Zeeland marathon” reëel is voor mij. 

Op dit moment zijn er belangrijkere zaken om je mee bezig te houden. Allereerst ben ik dankbaar dat ik nog kan hardlopen, sterker nog dat we tot nu toe goed door de Corona-crisis zijn gekomen.

Mijn wensen voor dit jaar zijn allereerst een gezond en goed leven samen met allen die mij dierbaar zijn. Ik hoop van harte dat we de crisis snel achter ons laten, maar dat we niet zomaar direct terugvallen in het oude-normaal. Laten we bewuster omgaan met de schepping en aandacht voor de ander houden.

Om mijn conditie wat bij te houden hoop ik straks weer te kunnen gaan sporten bij Sport Society en dit combineren met het hardlopen. Mijn voornaamste doel op dit gebied  is om gezond en fit te blijven.

Dit jaar ben ik begonnen met een rondje hardlopen in het Schaffelaarse bos. Het vield mij op dat er een mooie zonsopgang aan zat te komen. Dus snel naar huis gerend om met de camera terug te komen. 
Hieronder is het resultaat te zien.