Vandaag gaan we een wandeling maken vanaf de St Pietersberg. We hebben de wandeling gevonden op Komoot.  Als je Komoot app hebt geinstalleerd krijg je instructies over hoe je moet lopen, zelfs in de vorm van spraak. Mocht je onverhoops fout lopen dan hoor je binnen een paar minuten dat je van de route bent afgeweken en hoe je weer op de route komt. We hebben al verschillende apps / sites met wandelingen geprobeerd maar deze is wel heel erg gebruiksvriendelijk.

Het is een afwisselende wandeling Met open stukken met prachtig uitzicht, bos, water. Kortom een veelzijdige wandeling. Hij is wel vrij lang. We besluiten dus op een paar punten een stuk af te sluiten. Bij de beschrijving stond dat je ‘Alpine-ervaring’ moest hebben. We konden ons daar niets bij voorstellen tot we bij een stuk kwamen langs het Albert kanaal. Hier moesten we ongeveerd loodrecht omhoog. Gelukkig waren er touwen waar we ons aan konden vasthouden.

In plaats van gelijk naar het hotel te gaan zijn we eerst nog naar de stad gelopen. Hier hebben we een behoorlijk tijd op een terras in de zon gezeten, voor we terug gingen.