Zaterdag 21 juli.

De dag begint zoals hij gisteren geeindigd is: met regen. Gelukkig regent het niet veel en de temperatuur is redelijk. Omdat het gisteren donker was voor we de tent goed en wel hadden staan beginnen we vandaag met opruimen. Natuurlijk zetten we ook de luifel op. Het gekke is dat de luifel een positieve invloed heeft op de voortent. De luifel zit aan de voortent geritst en als je hem dan spant met de scheerlijnen dan komt ook het doek van de voortent strakker te staan. Hierdoor kan er geen water op de tent blijven staan.

De wolken die voor de berg die je van de camping af kunt zien zijn prachtig.

Na het opruimen etc. wordt het natuurlijk tijd om nog even heerlijk te rusten van alle vermoeienissen.

Het dorp Mustair heeft een heel oud klooster wat op de UNESCO werelderfgoed lijst staat. Vanaf de campiing is het torentje dudelijk te zien.n

's middags gaan we lopend naar het dorp om ngo wat inkopen te doen en wat informatie te verzamelen over wat er allemaal te beleven valt.

We kopen daar natuurlijk een wandelkaart en ook een prachig boek met wandeltochten en informatie over het hele Engadin. Het leuke is dat dit boek diverse delen van Zwitserland beschrijft die wij bij vorige vakanties hebben bezocht (o.a. Chapella en Bondo).

De dag wordt afgesloten door uit eten te gaan in een restaurant in het dorp. Het eten is ontzetten goed. Omdat er zoveel vliegen door de regen naar binnen gekomen zijn krijgen we een vliegenmepper om onze omgeving schoon te meppen.

Na het eten wandelen we terug naar de camping en genieten van de ondregaande zon die prachtig licht op de bergen geeft.