Op vrijdag 5 juli is onze zomervakantie begonnen. Het was de bedoeling om al vanaf maandag 1 juli vakantie te hebben. Maar het bedrijfspand van Stroom Door Zon (https://stroomdoorzon.nl) werd op vrijdag 5 juli geopend. En daar willen wij natuurlijk bij zijn. Mooi om te zien hoe Gerhard en Jacob Jan dit bedrijf in korte termijn hebben opgebouwd.  Tijdens de opening heb ik foto’s gemaakt. Eéntje is hieronder te zien.

Zodra het feestje afgelopen is gaan we naar huis, koffie zetten en de laatste dingen inpakken. Ook dit jaar gaan we weer met de auto van Mirjam en Gerhard. Dat doen we omdat onze auto geen vouwwagen kan trekken. Heel fijn dat we kunnen ruilen met hen.

We zetten om een uur of 10 koers naar Frankrijk en wel naar Névache in de buurt van Grenoble en Briancon. Omdat de reis toch wat langer duurt dan we gedacht hebben en we ook niet helemaal uitgerust waren besluiten we om niet het hele stuk in één dag te rijden. We gaan eerst naar een camping in Bourget du Lac, een plaatsje bij een leuk meer in in de buurt van Lyon en Grenoble.

We arriveren om 2 uur ’s middags. Onderweg hebben we behoorlijk wat regen gehad maar hier schijnt de zon ook af en toe. We gaan hier lekker uitrusten en kijken wel wanneer we naar Névache vertrekken.